Hodalica za kose terene i stepenice

Hodalica za kose terene i stepenice

14.000,00 RSD

  • Pruža stabilnost i na kosim terenima i na stepenicama
  • Prilagodiva svim terenima jednostavnim podešavanjem poluga na rukohvatima
  • Noge su podesive visine i položaja u odnosu na podlogu, svaka za sebe na bilo kojoj visini
  • Lagana, izdrživa i atraktivne metalik plave boje
  • Omogućava samostalnost osobama kojima je potrebna stabilnost pri hodu
Količina

Podeli:

Inovativna hodalica za kose terene i stepenice je pomagalo koje daje stabilnost pri hodu ne samo po ravnim terenima, već i uz/niz stepenice, kao i u hodu uzbrdo i nizbrdo! Ovo je omogućeno maksimalnom prilagodljivošću položaja i visine nogu hodalice koju pozicionira sam korisnik. Ova hodalica omogućava samostalnost osobama kojima je potrebna dodatna stabilnost pri hodu, prateći svaki njihov korak, i u neidealnim uslovima.

Lake je, aluminijumske konstrukcije, sa zglobovima na sve četiri noge, ova hodalica za kose terene i stepenice prati neravne terene, a da pritom ostaje u takvom položaju da korisnik ne pomera svoje težište, te ne dolazi do gubitka stabilnosti. Pritiskom na poluge koje se nalaze na rukohvatima, visina nogu hodalice se može menjati i podesiti svaka za sebe, na bilo kojoj visini. Otpuštanjem poluga, hodalica ostaje fiksirana u predhodno nametnutom položaju. Ovo omogućava stabilnost pri kretanju stepeništem i po kosinama.
Namenjena je osobama koje su nestabilne u hodu zbog slabosti usled starosti, bolesti, ograničene pokretljivosti, nakon trauma ili hiruških zahvata.
Njena aluminijumska konstrukcija nalik na merdevine, pruža potrebnu podršku, nudeći lakoću kretanja bez ugrožavanja stabilnosti, što podrazumeva samostalnost i bolji kvalitet života za korisnika.

Atraktivne metalik-plave boje, lagana je i izdrživa.

Tehnički podaci:
– ukupna širina: 53 cm
– dubina: 45 cm
– visina: 76-96 cm
– težina proizvoda: 2,06 kg
– nosivost 136 kg

 

Težina 2,06 kg

X