O nama

NAŠ TIM Orto Arsić 2009. godine osniva Snežana Arsić, koja nakon punih 35 godina radnog iskustva kao jedini protetičar- ortotičar Braničevskog okruga okuplja saradnike i priprema za Vas širok spektar, kroz iskustvo dokazan, najbolji mogući kvalitet ortopedskih pomagala. Danas, OrtoArsić čini tim stručnjaka iz oblasti protetike, ortotike i medicinske rehabilitacije čiju konsultaciju i pomoć možete dobiti u poslovnicama u Požarevcu i Smederevu.

NAŠA MISIJA Vrh liste prioriteta našeg poslovanja rezervisan je za klijente. Za Vas smo obezbedili jedinstveni i individualni servis, nastao kao rezultat neprekidnog učenja i usavršavanja, istraživanja i razvoja. Naša misija je da osiguramo maksimalni nivo kvaliteta i standarda života osoba koja imaju potrebu za ortopedskim pomagalima, da poboljšamo njihovo zdravlje, da omogućimo adekvatnu mobilnost. Fokusiramo se na vrednosti koje su Vama važne. Zato ciljeve postavljamo zajedno, i zajedno ih i dostižemo. Naš uspeh je merljiv upravo Vašim zadovoljstvom. Nastojimo koristiti inovativne projekte, pratimo aktuelne trendove u svetu ortopedije, ali uvek preuzimamo odgovornost za kvalitet. Našu ponudu čini preko 100 proizvoda vrhunskog kvaliteta i pomoći ćemo Vam u pronalaženju najboljeg mogućeg za Vas. Sa klijentima težimo uspostaviti saradnju uzajamnog respekta, a realizacija usluga je moguća uz prikladne popuste. Naša namera je da izrastemo u prepoznatljivo ime u širem regionu, da budemo sinonim onih koji vode brigu o ljudima, da smelo i stručno iznalazimo rešenja za nastali problem.

Orto Arsic logo

Our Team member Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eu libero a risus aliquet euismod porttitor sed dolor.

X